Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

de T I M E A in Spaghete, 29 Sep 2015 | 6984 vizualizari

 

O varianta buna si destul de rapida pentru niste paste gustoase cu sos de rosii si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 300 gr sunca, sau carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 400-500 ml suc de rosii
  • in lingurita zahar
  • optional 1 lingura faina (daca vrem un sos mai gros)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu  2-3 linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la calit.

Turnam sucul de rosii si adaugam sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si busuiocul verde tocat.

Lasam sa fiarba aprox 20-25 de minute.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le punem intr-un vas cu putin ulei.

Servim pastele calde cu sos de rosii cu sunca si busuioc.

Adaugam in farfurie busuioc proaspat tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si sos de branza